Львів’янин самотужки затримав злочинця, який накинувся на дівчину з ножем

7597 0
Дівчину з пораненнями доправили до лікарні.
Фото: відділ комунікації поліції Львівської області

Фото: відділ комунікації поліції Львівської області

Перехожий врятував дівчину, на яку з ножем накинувся злочинець на трамвайній зупинці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Випадок трапився учора, 2 січня, близько 20.15 на перехресті вулиць Генерала Чупринки та Київської. 26-річна львів’янка поверталася з роботи. У цей час на неї напав зловмисник, вдарив її ножем, забрав сумку та намагався втекти.

Читайте також: Львівського поліцейського, який збив насмерть жінку та втік, взяли під варту

Дівчина почала кликати на допомогу, і на її крики відреагували небайдужі перехожі. Вони повідомили про подію у поліцію, а 31-річний львів'янин наздогнав та затримав зловмисника. Потім він передав нападника правоохоронцям, які прибули на місце події.

Ним виявився 40-річний львів’янин, якого вже раніше притягували до кримінальної відповідальності за грабіж. Потерпілу доправили у лікарню.

Чоловікові загрожує покарання від чотирьох до семи років позбавлення волі. За фактом злочину відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!