Львів’янин став чемпіоном світу з велоспорту

981 0
Він здобув золоту медаль в олімпійському виді програми – омніум.
Фото: лмр

Фото: лмр

Львів’янин Даниїл Яковлєв став чемпіоном світу з велоспорту. Він здобув золоту медаль в олімпійському виді програми – омніум( ред. дисципліна у велотрекових перегонах).Тренери Даниїла Яковлєва – Андрій Каргут та Микола Залигін.

«Вихованець ДЮСШ імені Георгія Прокопенка, учень Львівського фахового коледжу спорту Даниїл Яковлєв тріумфував на чемпіонаті світу з велоспорту серед юніорів у Колумбії (Калі). Даниїл здобув золоту медаль для України в олімпійському виді програми – омніум», – повідомила Львівська міська рада.

Читайте також: Львів'янин здобув «бронзу» на Чемпіонаті світу з веслування на байдарках та каное

Довідково

Даниїл Яковлєв – син чемпіона світу серед юніорів, Заслуженого майстра спорту з велоспорту Василя Яковлєва, який був учасником чотирьох Олімпійських ігор. Василь Яковлєв є старшим тренером команди України з велотреку. Мати Даниїла також майстер спорту з велоспорту. Старший брат Даниїла також займається велоспортом – Микита Яковлєв є переможцем Кубка світу у гонці медісон (один із видів командних гонок на витривалість у велоспорті).

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!