Львів’янин став срібним призером Чемпіонату світу з парабіатлону

494 0
Національна паралімпійська збірна з парабіатлону стала першою на чемпіонаті світу, який з 6 по 10 березня тривав у Канаді.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

Львів’янин Василь Кравчук став срібним призером Чемпіонату світу з парабіатлону, який відбувався у Принц Джорджі, що у Канаді. Про це повідомила пресслужба управління молоді та спорту Львівської ОВА.  

Василь Кравчук є представником Львівського регіонального центру «Інваспорт». Його тренер – Володимира Любіжанін. 

Окрім того, національна збірна з парабіатлону посіла перше місце за результатом з 20 медалей – 8 золотих, 7 срібних та 5 бронзових. 

Нагадаємо, що львів’яни здобули п’ять медалей на Чемпіонаті Європи з фехтування на кріслах колісних.

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!