Львів'янин виборов чотири медалі на етапі Кубка світу з лижних перегонів

1682 0
Змагання проходили в Італії.
фото: Управління спорту Львова

фото: Управління спорту Львова

Представник Львівщини Павло Баль здобув чотири медалі на етапі Кубка світу з лижних перегонів. Про це повідомило управління спорту Львова. 

Етап Кубка світу з лижних перегонів проходив в італійському місті Тоблах серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Участь у престижних змаганнях взяли двоє представників Львівщини – Василь Кравчук та Павло Баль.

Павлу вдалося здобули чотири медалі, а саме дві срібні та дві бронзові, натомість паралімпійський чемпіон Василь Кравчук в усіх дисциплінах також був дуже близький до того, щоб потрапити на п'єдестал.

Павло Баль став срібним призером у лижних перегонах на дистанції 5 км (мас-старт) та на дистанції 10 км. Третім Павло Баль став на спринтерській дистанції 1200 метрів та на дистанції 5 км з роздільним стартом.

Нагадаємо, у січні 2023 року Павло Баль виборов бронзову медаль на Чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону. Змагання проводять у Швеції. Участь у Чемпіонаті беруть спортсмени з 19 країн світу.

 

Юлія Кметик

 ___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!