Львовом їздять машини та нагадують мешканцям про карантин. Відео

1754 0
Із 9:00 по 14:00 автомобілі курсуватимуть центральною частиною та місцями скупчення людей.
Фото: Пресслужба ЛМР

Фото: Пресслужба ЛМР

Від сьогодні, 16 березня, Львовом їздитиме машина, яка нагадуватиме містянам про дотримання карантинних обмежень. Про це повідомляють на сторінці Гарячої лінії міста.

Читайте також: Пів кроку до червоної зони. Садовий розповів, що закриють у Львові на карантин

«Згідно з інформацією Управління безпеки міста, заходи інформування триватимуть від сьогодні», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, із 9:00 по 14:00 автомобілі курсуватимуть центральною частиною та місцями скупчення людей. А від 17:00 до 19:00 – спальними районами та прилеглими територіями ОТГ.

Додамо, що, згідно зі статистикою, кожен другий протестований на Covid-19 на Львівщині є інфікованим. Так, за минулу добу у Львівській області провели 2 289 досліджень на коронавірус, з яких 1 065 були позитивні. Із огляду на тенденції поширення вірусу у західних, центральних регіонах України, то в Украні ймовірно введуть загальнодержавний локдаун.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!