Львову передали третій п’ятисекційний трамвай «Електрон»

1700 0
Ще сім трамваїв мають доставити у першій половині 2022 року.
Фото: Електрон

Фото: Електрон

Сьогодні, 24 грудня, Львову передали ще один п’ятисекційний трамвай «Електрон», він прибув у депо ЛКП «Львівелетротранс». Про це повідомили у концерні «Електрон». 

«Сьогодні прибув у трамвайне депо вже третій новенький п'ятисекційний трамвай «Електрон». А перший з «новачків» вже катається по нічному Львову – проходить ходові випробування», – зазначили на сторінці. 

Читайте також: Ще один п’ятисекційний трамвай «Електрон» передали Львову. Фото

Решту сім трамваїв, відповідно до зобов’язань виробника, надійдуть у першій половині 2022 року.

Нагадаємо,що вчора, 23 грудня, Львів отримав другий трамвай, який доставили у депо ЛКП «Львівелетротранс». Вартість нового п'ятисекційного трамвая становить 1,9 млн доларів (разом із запасними частинами).

Нагадаємо, що перший такий трамвай передали місту на початку грудня цього року. Нові п'ятисекційні трамваї їздитимуть на 8-му маршруті, що сполучає Сихів із центром, бо це найбільш ефективна лінія, вона виділена і тут великий пасажиропотік. Нові трамваї закуплені за кошти Європейського інвестиційного банку. Місто отримало 12 млн євро на закупівлю десяти п'ятисекційних трамваїв.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!