Львову повернуть ще одне приміщення, втрачене внаслідок «Афери століття»

2587 0
Попри те, що одна з обвинувачуваних подавала скаргу до апеляційного суду, її скаргу не задовільнили і визнали винною.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Нежитлове приміщення на вулиці Зеленій, 202 площею майже 240 кв. м, який Львів втратив внаслідок так званої «Афери століття», повернуть у власність міста,  повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.  

Апеляційний суд Львівської області підтримав позицію прокуратури, яка намагається не допустити незаконне відчуження нежитлових приміщень у центрі Львова із власності територіальної громади міста.

Читайте також: У міській раді Львова проводять обшуки через «Аферу століття»

Раніше Сихівський районний суд Львова розглянув цивільну справу за позовом Львівської міської ради трьох фігурантів та інших осіб про скасування державної реєстрації права власності та витребування майна з чужого незаконного володіння. Цього року одна зі зловмисниць подала апеляційну скаргу до суду, проте 5 липня стало відомо, що апеляційний суд не задовольнив її прохання і рішення суду першої інстанції залишилося без змін.

Читайте також: Фігуранти «Афери століття» намагались перепланувати історичну будівлю у Львові                         

Нагадаємо, що в листопаді 2016 року фахівці управління комунальної власності ЛМР виявили, що десятки комунальних приміщень Львова перереєстровані на приватних осіб – підприємиць Ірину Сандул та Людмилу Малькову. Після відкриття кримінального провадження у цій справі на частину приміщень було накладено арешт.

Нагадаємо, що раніше вже вдалося повернути одне комунальне приміщення у власність міської ради. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!