Литва передала Україні новий пакет військової допомоги. Що до нього увійшло

687 0
Пакет включає 12 бронетранспортерів, 2 БТР та боєприпаси.
Фото: Міністр оборони Литви у Twitter

Фото: Міністр оборони Литви у Twitter

Литва передала Україні черговий пакет військової допомоги. Він включає 12 бронетранспортерів  М113, 10 з яких озброєні 120-мм мінометами та боєприпаси. Ще 2 одиниці БТР обладнані радіолокатором управління вогнем.

Джерело: міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас у Twitter

«Литва виконує свої зобов’язання і наразі в Україну відправлено 62 М113 різного призначення», – зазначив міністр.

 

Нагадаємо, що 7 листопада до України прибула перша партія генераторів з Литви. Їхня загальна кількість – 13. Генератори придбали в Литві за кошти, зібрані завдяки підтримці ініціативи зі збору коштів Посольства України у Литві. За словами прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, Україна вже отримала від іноземних партнерів 700 генераторів, а ще 900 доставлять найближчим часом.

 

Ірина Давосир

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!