«Якою буде Україна після перемоги?» Інтерв'ю з сержантом ЗСУ

1276 0
Військовослужбовець поділився своїми думками щодо майбутнього України та великої перемоги.

За соціологічними даними Центру Разумкова, у березні цього року 93% українців вірили у перемогу України в цій війні. Ми також цілком переконані, що наші воїни переможуть. Ми не ставимо під сумнів заяву президента України Володимира Зеленського, що наша перемога – це насамперед повернення до державних кордонів 1991 року, та про що нам варто домовитись поза тим, які спільні правила випрацювати, що буде перемогою для кожного з нас у нашому селищі, місті, країні. 

«Перемога – це відбудова й політичні еліти, які люблять народ і служать цьому народу», – каже сержант Збройних сил України Андрій Андрушків, який до великої війни був виконавчим директором громадської організації «Центр спільних дій», у нашому новому випуску програми «Що буде перемогою для України?».

«І все, я тоді їду в село, зважаючи на те, що ухвалений закон про крафтове виробництво дистилятів, купую собі такий джинсовий комбінезон, солом'яний капелюх і варю карпатський джин на чебреці та звіробої. І дивлюся на гору Парашку – це буде моя Фудзіяма. Дуже гарна гора, там сніг лежить, зелені буки, модрини. Суперклас!», – каже він.

Тож якою, на думку сержанта, буде України після перемоги і що для нас буде перемогою дивіться у повному випуску програми з ведучим Андрієм Сайчуком дивіться в YouTube та сторінці Facebook «Твого міста».

Нагадаємо, Tvoemisto.tv запустило новий проєкт «Що буде перемогою для України?». Це серія розмов з військовими, волонтерами, істориками, політиками, громадськими та культурними діячами, підприємцями, чиновниками та освітянами – усіма, хто щодня наближає нашу перемогу.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!