На правах реклами

Магазин «Украфлора»: квіти в сучасному форматі

1245 0
Квітковий магазин, в асоритменті якого тисяча найменувань, дає можливість зробити кращий вибір святкового букету, а також скористатися послугами флориста та отримати консультації з вирощування і зберігання рослин.

«Магазин квітів «Украфлора» – це саме те місце, де можна не тільки купити оригінальний букет, або вибрати подарунок, а й просто провести час в оточенні екзотичних рослин та інтер’єрних прикрас. 

Пропозиції флористичного бутіка

Каталог закладу складається з тисяч найменувань, що дає клієнту змогу зробити кращий вибір букету, рослини у горщику або оригінального подарунку, а також придбати корисні речі для квітникаря чи садівника, а саме:

  1. букетні квіти. Завжди свіжі троянди, півонії, гортензії, тюльпани, гвоздики, хризантеми та безліч інших аранжувальних рослин. Квіти зберігаються в спеціальних холодильниках, саме це дозволяє утримувати їх у свіжому вигляді; 
  2. кімнатні рослини. Тут панує екзотика. Витончені драцени, різнолисті фікуси, химерні монстери, дивовижні кактуси та сукуленти, а також квітучі кімнатні рослини, в тому числі орхідеї. В приміщенні горщикових рослин підтримується оптимальний мікроклімат;
  3. вуличні рослини. Посадковий матеріал у вигляді цибулин, насіння, саджанців, а також рослини, що готові до висадки у відкритий ґрунт; 
  4. допоміжні товари та інвентар. Це безліч горщиків – від крихітних до величезних, опори, лійки, інструменти (ножиці, секатори), добрива, спеціалізовані ґрунти для кімнатних рослин, а також безліч корисних речей для флористів;
  5. декор та подарунки. Це різноманітні вази, декоративний посуд та текстиль, статуетки та м’які іграшки, свічки та підсвічники, рамки для картин і фото, садовий декор, а також штучні рослини, які не відрязняються від живих.

Сервіси

В сучасному квітковому магазині можна не тільки придбати товар, а й скористатися послугами флориста, отримати консультації з вирощування та зберігання квітів, зробити замовлення онлайн та телефоном, а також замовлення з доставкою. Зокрема в «Украфлора» надають послуги з озеленення приміщень та садових ділянок.

Існує гнучка політика цін, акції та розпродажі, що дають можливість недорого придбати флористичні товари.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!