Малечу Львова запрошують до «Читанкових клубів»

1899 0
У Львові офіційно презентували національну річну програму «Читанковий клуб». Маленьких містян запрошують на читання, які відбуватимуться щосуботи о 16:00.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

 «Минулого року «Читанковий клуб» стартував як пілотний проект. Наша ініціатива виявилась настільки успішною та отримала стільки позитивних відгуків від батьків по всій Україні, що ми вирішили розробити комплексний річний проект», – говорить Анастасія Зражевська, керівник відділу зі зв’язків з громадськістю МакДональдз в Україні.

«Читанковий клуб» розрахований на дітей 4-8 років. Заходи мають заохотити до системного читання, привити любов до книг. Розважатимуть малечу різноманітними іграми, що розвивають логіку, пам’ять та творчість.

У «Читанковому клубі» приділять увагу і батькам. Для них спеціально розробили брошури з рекомендаціями від провідних світових психологів та педагогів. Інформація має навчити правильному читанню з дітьми, інформує прес-служба ЛМР.

Заходи проходитимуть у МакДональдз за адресами: просп. Чорновола, 12 та вул. Володимира Великого, 24а. Плата за участь не передбачена.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!