Масована ракетна атака росії по Львівській області. Що відомо

3099 0
Сили ППО збили 10 з 15 ракет.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні, 29 грудня, окупанти здійснили масовану повітряну атаку по Україні. Зокрема по Львівщині було випущено 15 ракет та 14 БПЛА. Про це повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький. 

Згідно з інформацією голови адміністрації, 8 з 14 БПЛА вдалось знищити воїнам Повітряного командування «Захід», над цим працювали мобільні вогневі групи. Окрім цього, Силам ППО вдалось збити 10 з 15 ракет. 

Також відомо про влучання в один із інфраструктурних об’єктів у Дрогобицькому районі. Попередньо без жертв. А у Стрийському та Львівському районах уламки від збитих ракет впали в полі. 

Читайте також: Від сьогоднішньої ракетної атаки рф постраждали чотири львівські навчальні заклади  

«Те, що пережила Україна вночі та зранку у Повітряних Силах ЗСУ уже назвали наймасованішою атакою з повітря. ППО у співпраці зі Силами оборони у різних областях України знищили 114 зі 158 повітряних цілей», – заявив Козицький. 

Нагадаємо, що вранці 29 грудня рф випустила приблизно 110 ракет по Україні. Від атаки постраждало більше 6 міст.

Уся актуальна інформація щодо ракетної атаки по Львову за посиланням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!