МАУ розглядає можливість запровадження рейсів зі Львова до міст Канади та США

3296 0
Наразі авіакомпанія вивчає пасажиропотік у цьому напрямку.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

Про це розповіла Тетяна Романовська, директорка Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, під час дискусії «Яких авіасполучень бракує Львову сьогодні? Аналіз ситуації та можливі рішення». За її словами, МАУ розглядає можливість запровадження прямих рейсів до країн, де живе найбільше представників української діаспори. «У літній період 80% пасажирів летить через Варшаву до Нью-Йорка і Торонто. Ми зараз збираємо й аналізуємо інформацію, – зазначила вона. – Фактично, компанія МАУ над цим працює».

Як каже Тетяна Романовська, набагато легше домовлятися з українськими компаніями, аби вони відкривали прямі рейси до країн Європи. «Ми розмовляли з компанією «МАУ». Вони планують відкривати рейс до Неаполя, збільшувати рейси до Італії. Розуміють, що у Львові є пасажири, які чекають дешевих квитків до Італії, Іспанії, Португалії, Німеччини та інших країн», – розповіла директорка.

Читайте також: США та лоукостери. Директорка Львівського аеропорту поділилася стратегією

Нагадаємо, учора, 1 лютого, міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував прихід до Львова ще одного лоукостера, імені якого домовилися поки що не називати. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!