МАУ вводить новий тариф з 50%-ю знижкою на квитки

3114 0
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» вводить спеціальний smart-тариф, таким чином, надаючи пасажирам можливість придбати квитки з 50%-ю знижкою за умови покупки не менш аніж за 150 днів до вильоту.
Фото: gotelj.com

Фото: gotelj.com

Так, плануючи подорож заздалегідь і купуючи квиток на рейси МАУ на сайті авіакомпанії www.flyuia.com або у партнерських агентствах не менш аніж за 150 днів до вильоту, пасажир отримує 50%-у знижку на переліт. Пропозиція діє за умови придбання квитка на території України до 1-го жовтня 2014 року, інформує прес-служба авіакомпанії.

Smart-тариф застосовується за умови придбання квитків на рейси з Києва до Амстердаму, Брюсселю, Берліну, Франкфурту, Мюнхену, Лондону, Мілану, Риму, Барселони, Мадриду, Цюриху, Женеви, Стокгольму, Гельсінкі, Праги, Афін, Ларнаки, Варшави, Москви, Санкт-Петербургу і Калінінграду.

«На даний момент пропозиція від МАУ діє до кінця вересня, – зазначив виконавчий віце-президент МАУ з комерції Сергій Фоменко. – За цей час ми зможемо оцінити глибину бронювання в рамках пропозиції, а також затребуваність тих чи інших напрямків у наших пасажирів. Надалі ми плануємо запропонувати smart-тарифи на постійній основі, що дозволить пасажирам значно заощадити на перельоті з МАУ за умови завчасного бронювання квитків».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!