Майно колишнього львівського винного заводу на Погулянці продають з аукціону

2752 1
Торги відбудуться у Дніпрі на початку вересня.

4 вересня у Дніпрі відбудеться аукціон із продажу цілісного майнового комплексу, що належить «Львівському агроторговому підприємству». Оголошення про це розміщене на сайті Міністерства юстиції.

Ідеться про промислові приміщення та комунікації на вул. Погулянка, 26. Раніше тут був завод «Укрвино». На площі у понад 11,5 тис. квадратних метрів розташовані 11 промислових приміщень.

Читайте також: Вулиці Львова. Діти і квіти Погулянки

Стартова ціна лоту становить 5,98 млн грн.Торги проводить «Українська універсальна біржа».

В оголошенні зазначається, що земельна ділянка під майновим комплексом не продається, відтак майбутній власник має сам вирішити питання про оформлення користування землею.

Прийом заявок на участь в аукціоні завершився вчора, 7 серпня.

Читайте також: Нетуристичний Львів: пивний сад, відьмин будинок та вермут «Квіти Погулянки»

«Львівське агроторгове підприємство» стало банкрутом ще в 2016 році, проте через судові суперечки із кредиторами відкрити ліквідаційну справу вдалось лише у липні цього року після відповідного рішення Господарського суду Львівської області.

Раніше місто просило уряд передати комплекс на його баланс, але цього не сталось.


Читайте також:
8 Серпня, 2019 19:07
мешканець там майна не залишилось, самі руїни
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!