Майже 3 тисячі вантажівок не можуть перетнути кордон із Польщею

858 0
Вантажівки не можуть перетнути кордон через протести польських перевізників.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У трьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею скупчилися близько 2800 вантажівок. Причиною є протести польських перевізників у ПП «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Гребенне» та «Ягодин-Дорогуськ». Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в етері телемарафону.

Він зазначив, що у порівнянні з попереднім днем прикордонники  спостерігають певне збільшення вантажівок.

«Найбільше в пункті пропуску Краківець, це десь 1200 вантажівок, у пункті пропуску Ягодин - 1100 вантажівок, і навпроти Рава-Руської 500», – підкреслив Андрій Демченко.

За його словами,  перевізники почали обирати інші маршрути, тож спостерігається скупчення автівок і на інших пунктах пропуску. Зокрема, на пункті пропуску Шегині, де перебувають близько 1 200 вантажівок.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv побувало на українсько-польському кордоні та поспілкувалося з водіями вантажівок, які застрягли в чергах. Більше читайте у матеріалі за посиланням.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!