McDonald's відкрив ще п'ять закладів у Києві. Де саме

645 0
Частина з них розташована у ТРЦ.
ЛОГОТИП MCDONALD

ЛОГОТИП MCDONALD'S/ФОТО: З ВІДКРИТИХ ДЖЕРЕЛ

McDonald's відкрив ще п’ять закладів у Києві та два у інших містах. Про це повідомляють у компанії.

«Ми відкриваємо ресторани МакДональдз у Тернополі й Борисполі та поновлюємо роботу одразу п’яти київських закладів», – пояснюють там.

Заклади відкрили за адресами:

  • Тернопіль, вул. Гетьмана І. Мазепи, 30;
  • Бориспіль, ТЦ Park Town, вул. Київський Шлях, 67;
  • Київ, ТРЦ РайОN, вул. Миколи Лаврухіна, 4а;
  • Київ, м. Вокзальна, пл. Вокзальна, 2;
  • Київ, ТРЦ Lavina Mall, вул. Берковецька, 6д;
  • Київ, вул. Б. Хмельницького, 40/25;
  • Київ, ТРЦ Retroville, просп. Правди, 47.

 

Читайте також: «Укренерго» обмежує електропостачання у всіх областях 

Нагадаємо, 20 вересня у Києві відкрили перші три ресторани McDonald's. Тоді вони працювали тільки на доставку. Пізніше, 27 вересня, McDonald's відкрив у столиці на доставку ще сім закладів.

З п’ятниці, 30 вересня, заклад відкрив для відвідування 10 закладів у Києві за адресами: просп. Гагаріна, 2а; просп. Бажана, 3б; вул. Михайла Гришка, 7; вул. Теодора Драйзера, 4; вул. Вишгородська, 33а; вул. Велика Васильківська, 22; просп. Броварський, 27; просп. Академіка Палладіна, 7а; просп. Леся Курбаса, 19а; просп. Оболонський, 26а. А з 8 жовтня заклади відкрили ще за двома адресами: вул. Євгена Сверстюка, 1 та проспект Перемоги, 138. 21 жовтня вони відкрились ще за двома адресами: проспект Перемоги, 65я та вулиця Софіївська, 1/2.

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!