«Укренерго» обмежує електропостачання у всіх областях

1280 0
Відключення енергопостачання застосують сьогодні, 25 жовтня.
Фото: unsplash

Фото: unsplash

У всіх областях України обмежуватимуть енергопостачання. Графік відключення промислових та інших категорій споживачів у всіх регіонах повинен стабілізувати та збалансувати роботу енергосистем.

Джерело: Укренерго

У НЕК зазначили, що примусові обмеження електроенергії – повністю контрольований захід, який дозволяє знизити навантаження на електромережі.

Укренерго повідомляє, що свідоме зниження споживання електроенергії, особливо в години ранкового та вечірнього піку споживання (6:00-11:00 та 17:00-23:00), зменшує ризик перенавантаження в мережах застосування обмежень споживачів.

Читайте також: «Люди нас почули, але частково». В «Укренерго» розповіли, де зросло електроспоживання

Українців закликали свідомо та ощадливо підходити до споживання електроенергії, не вмикати в мережу одночасно два або більше потужних електроприладів, а також за можливості перенести користування деякими з них на нічний період.

Нагадаємо, що за інформацією «Львівобленерго», у вівторок, 25 жовтня, на Львівщині розпочали аварійні (віялові) відключення електроенергії.

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!