Медики, залучені до вакцинації від коронавірусу у Львові, отримають премії

1122 0
Виконком ЛМР прийняв рішення виділити 1,9 млн грн їм на додаткові премії.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Усіх медичних працівників, які проводять щеплення від коронавірусу, преміюватимуть. Так, допомогу отримають 317 працівників. Відповідне рішення прийняв сьогодні, 22 жовтня, виконавчий комітет ЛМР.

Виконком ЛМР прийняв рішення виділити 1,9 млн грн їм на додаткові премії. Через велике навантаження та понаднормову роботу медичні працівники отримають одноразову допомогу – по 5 тисяч грн.

Читайте також: Вакцини від Covid-19 змінюють наші гени. Топ-10 міфів про вакцинацію від коронавірусу

«Всі бригади, які у нас є, задіяні до графіку вакцинації понаднормово, працюють щоденно нон-стоп. Навантаження – дуже велике... Загалом це 313 осіб, які працюють у 101 вакцинальній бригаді. Також по 10 тис. грн отримають чотири працівники інформаційно-статистичного відділу, які також працюють щоденно і раніше не отримували від міста таких допомог», – каже керівниця міського управління охорони здоров’я Леся Кобецька.

Нагадаємо, що з 22 жовтня у Львові запрацює ще два пункти вакцинації від Covid-19. Вони упродовж трьох днів працюватимуть у середній загальноосвітній школі № 95, що на Сихові, та у Палаці мистецтв, тож всі охочі зможуть провакцинуватись і там. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!