Мер Львова готовий до дебатів про сміття за участі президента і прем'єра. Доповнено

4598 1
У зв'язку з критичною ситуацією із вивезенням відходів зі Львова, медіа-хаб «Твоє місто» організовує публічні дебати. Частина запрошених підтвердили свою участь.
фото: DT.ua

фото: DT.ua

Останні два місяці, а особливо останні кілька тижнів ми спостерігаємо тривожну тенденцію взаємних політичних звинувачень і перманентного пошуку винних. Натомість місто, яке сьогодні є одним із ключових брендів України у світі, вже в буквальному сенсі потопає в смітті.

Щоб роз’яснити ситуацію громаді, до участі запрошено міського голову Львова Андрія Садового, голову Львівської облдержадміністрації Олега Синютку, голову Львівської обласної ради Олександра Ганущина, прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, інших посадових осіб міста і області, депутатів Львівської міської та обласної рад, перевізників, незалежних експертів, громадські організації.

Під час нещодавньої зустрічі із редакторами львівських ЗМІ Андрій Садовий зазначив, що готовий взяти участь у публічних дебатах, але за участю Президента та Прем’єр-міністра. Щодо можливості діалогу з Олегом Синюткою, голова Львова прокоментував, що неетично дебатувати зі своїм колишнім заступником, натякнувши, що це не його рівень. «Я готовий говорити з Прем'єром, Президентом», – зазначив міський голова.

Tvoemisto.tv очікує також відповіді від Олега Синютки та Володимира Гройсмана, офіційне запрошення котрим було надіслано понад тиждень тому.

Нагадаємо, дискусія відбуватиметься у форматі «офлайн + онлайн» із трансляцією наживо, залученням глядачів, нашою незалежною модерацією та участю у події представників інших ЗМІ (які будуть відібрані спеціальною експертною комісією для унеможливлення маніпуляцій). Детальніше про організацію дебатів – за посиланням.

«Твоє Місто» інформуватиме громаду Львова про реакцію запрошених посадових осіб та анонсуватиме після остаточного погодження дату і час трансляції цих дебатів. 


Читайте також:
24 Квітня, 2017 11:40
axab Отак потрібно працювати з дітьми, щоби ми не потонули в смітті:
[***]://despro.org.ua/news/news/?ELEMENT_ID=1796
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!