Мешканка Львівщини відкрито підтримувала окупантів та виправдовувала війну

1653 0
За ці дії законом передбачено 8 років за гратами.
Фото умовне

Фото умовне

Мешканка Стрийщини публічно здійснювала антиукраїнську пропаганду та виправдовувала війну рф проти України . На особистій сторінці в соцмережах жінка поширювала наративи кремля та прославляла армію окупантів. 

Джерело: СБУ у Львівській області 

Жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч.2 та ч.3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечування збройної агресії російської федерації проти Україні, глорифікація її учасників) КК України. За такі дії законом передбачено 8 років за гратами.

Читайте також: На Львівщині затримали агента рф, який збирав дані для ракетних атак

Нагадаємо, що 7 червня з’явилась інформація, що у Львові судитимуть двох мешканок міста, які виправдовували вторгнення рф в Україну. Жінки поширювали проросійські наративи у забороненій соцмережі «Однокласники».

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!