Мешканці Львова можуть паркуватися біля будинків за пільгову плату. Тарифи

3518 0
Для укладення відповідного договору на паркування слід звертатися у відділ паркування ЛКП «Львівавтодор» та зібрати необхідні документи.
фото: львівський портал

фото: львівський портал

Для мешканців, які проживають у будинках, прилеглих до майданчиків для паркування, що обслуговує ЛКП «Львівавтодор», пропонують пільгові тарифи на паркування авто. Вартість абонементів для тих, хто мешкає на вулицях, що у 1, 2, 3, 4 зонах паркування, становить:

  • 1 місяць – 590 грн;
  • 3 місяці – 800 грн;
  • 6 місяців – 1400 грн.

 

Перша зона  центральна частина міста, яка обмежена просп. Свободи, пл. Князя Ярослава Осмомисла, вул. Гавришкевича, вул. Підвальною, вул. Валовою, пл. Міцкевича. Друга  призначена для перехоплення авто в межах вул. Франка, Пекарської, Філатова, Короленка, Лисенка, Гуцульської, Кривоноса, Замкової, Ужгородської, пл. Старий Ринок, Сянської, Лазневої, Князя Мстислава Удатного, просп. Чорновола, Медової, Куліша, Данилишина, Городоцької, Лепкого, Університетської, Словацького, Коперника, Стефаника, Калічої Гори, Глібова, Драгоманова, Грушевського. 

Третя  призначена для кількагодинного паркування, обмежена вулицями Студентською, Мечникова, Круп’ярською, Стрілецькою, Ніжинською, Крип’якевича, Харківською, Довбуша, Опришківською, Хмельницького, Долинського, пл. 700-річчя Львова, Під Дубом, Єрошенка, Клепарівською, Пстрака, Мудрого, Городоцькою, Горської, пл. Липневою, Героїв УПА, Бандери, вул. Русових, вул. Київською, Котляревського, Богуна, Сахарова, Вітовського, Болгарською, Зарицьких, Франка, Свєнціцького, Кубанською, Водогінною, Студентською. Четверна  охоплює решту частину міста від третьої зони до межі міста.

Читайте також: Затори на Двірцевій, або Чому не працює правило Kiss&Ride

«Так, за купівлі піврічного пільгового абонемента година паркування обійдеться у 1 грн 1 коп. Звідки ми взяли таку цифру? Арифметика проста: 6 місяців = 126 робочих днів = 1386 робочих годин, далі вартість абонемента у 1400 грн ділимо на 1386 робочих годин у півріччі і отримуємо ціну за годину паркування – 1 грн 1 коп», – пояснюють у ЛКП «Львівавтодор».

Для укладення відповідного договору на паркування слід звертатися у відділ паркування ЛКП «Львівавтодор» (вул. Пасіки Галицькі, 7) . Для цього з собою потрібно мати низку копій документів:

  • паспорт громадянина України,
  • свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу,
  • документ, в якому зазначений реєстраційний номер облікової картки платника податків
  • документи про право власності на об’єкт нерухомості, який перебуває в межах відповідного майданчика для паркування, або документи, підтверджуючі реєстрацію мешканця за адресою місця розташування відповідного майданчика для паркування, або інший документ, що підтверджує постійне проживання за адресою місця розташування відповідного майданчика для паркування.

 

Нагадаємо, що у Львові також розробляють сектори для паркування. Tvoemisto.tv з’ясувало, на яких умовах сьогодні можна паркуватися в місті та проаналізувало завдання Плану дій ПСММ у сфері паркування, які хочуть реалізувати протягом кількох наступних років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!