Мешканці Рясного самостійно збирають кошти на ремонт дороги

1242 0
Станом на сьогоднішній день зібрали понад 80 тис. грн.
Фото: Наталія Бучко/Facebook

Фото: Наталія Бучко/Facebook

Мешканці мікрорайону Рясне самостійно збирають кошти на ремонт дороги загального користування дачного кооперативу. Йдеться про ділянки з вул. Брюховицької на вул. Винницю і вул. Тунельну. Станом на сьогодні вже зібрано понад 80 тис. грн, ціль – 200 тис. грн. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив Олександр Савченко, голова кооперативу «Райдуга». 

«Є громадська ініціатива. Ми вирішили своїми силами роботи ремонт дорогу, це вже напевно 5-ий раз. Замовляємо рейдер, щебенем засипаємо, тощо. Зараз кількість робіт значно збільшилась через аварійний стан дороги», – каже він.

Читайте також: Довга історія короткого моста, або чому Рясне може стати «островом»

Він каже, що вже неодноразово звертались за допомогою до міста, але мешканці самостійно проявляють ініціативу, і станом на сьогоднішній день зібрали понад 80 тис. грн. 

«Ми розуміємо, що гроші від міста йдуть на більш важливі потреби, так як зараз триває повномасштабна війна. Однак, Шевченківська адміністрація видала безкоштовно грейдера, і нам вже вдалось порівняти дорогу. Надіємось, місто ще чимось допоможе», – зазначив він. 

Нагадаємо, уже вісім років мешканці Рясного у Львові чекають на ремонт аварійного моста. Цього року кошти на проєкт заклали. Tvoemisto.tv розповіло про довгу історію короткого моста і те, що може змінитися. Детальніше, читайте у матеріалі. 

Антоніна Костик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!