Мешканців Львівщини закликають не встановлювати стихійні блокпости

1818 0
Якщо це робити неузгоджено, вони можуть заважати транспорту, який з гуманітарною допомогою їде до інших міст.
Фото: Львівщина в дії

Фото: Львівщина в дії

Мешканців Львівщини закликають не встановлювати самовільно стихійні блокпости. Якщо це робити неузгоджено, вони можуть заважати транспорту, який з гуманітарною допомогою їде до Києва, Житомира, Одеси, Вінниці та інших міст і сіл України, які зараз потребують підтримки. Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Також уже фіксували випадки, коли такі блокпости перешкоджали переміщенню техніки українських воїнів та машинам екстреної медичної допомоги.

Читайте також: На Львівщині обстріляли ще дві військові частини

«Командування 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України наполегливо просить жителів Львова та Львівської області встановлювати блокпости і бетонні загородження тільки після погодження з командуванням бригади. Прошу очільників районних військових адміністрацій та голів територіальних громад вплинути на те, щоб лише так і було», – каже він.

Для того, аби сконтактувати зі штабом бригади, можна телефонувати за номером: 096 080 69 87.

Нагадаємо, що про те, хто може вступити у тероборону, які документи для цього потрібні і на скільки укладається контракт читайте у матеріалі Тvoemisto.tv підготувало покрокову інструкцію.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!