Мешканцям Львівщини знову дозволили відвідувати ліс, але тільки пішки

6318 0
Ходити до лісу можна пішки, проте заборонено в’їзд будь-яким транспортом
Фото: naurok.com.ua

Фото: naurok.com.ua

На Львівщині населенню таки дозволили відвідувати ліси, але тільки пішки. В’їзд на територію лісових масивів будь-яким транспортом заборонено. Через високий ризи пожеж також не дозволено розводити багаття. Про це йдеться у новому розпорядженні керівника Львівської ОВА Максима Козицького від 6 квітня 2022 року.

Читайте також: Замість того, щоб палити. Як правильно утилізувати сухостій

«Заборонити в’їзд до лісових масивів області (крім доріг загального користування) усіх видів транспортних засобів за винятком тих, що використовуються для лісогосподарських потреб, а також розведення багать у лісових масивах (крім спеціально облаштованих місць і обладнаних територій для рекреації) у період високої пожежної небезпеки», – йдеться у документі.

Водночас попереднє рішення про заборону відвідування лісів для населення від 4 квітня 2022 року скасовано.  

Нагадаємо, що заборона заборона не поширюється на працівників лісогосподарств та виконання їх сезонної роботи.

Раніше Максим Козицький також додав, що відбудеться висадка лісу перемоги 16 квітня. Районні адміністрації повинні поінформувати про заборону громади.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!