Політична реклама

Мешканцям міста презентують "Довідник львів`янина"

1757 0
Актуальна інформація про заклади освіти, медицини, транспорту, соціального захисту, комунальні служби та органи влади буде розміщена в новому «Довіднику львів’янина».

Протягом шести місяців громадські активісти збирали, оновлювали та систематизовували довідкову інформацію, яка стане корисною мешканцям Львова у повсякденному житті, інформує прес-служба Львівської міськради.

Довідник орієнтований на пересічного львів’янина – тут у зручній і доступній формі подані правила та порядок надання житлово-комунальних, соціальних та інших побутових послуг, основні права та обов’язки споживачів у стосунках з виконавцями житлово-комунальних послуг у місті Львові.

У довіднику буде опубліковано:

•           Корисні телефони та довідкові служби ВСІХ установ міста Львова;

•           Житлово-комунальну інформацію (ЛКП, соціальні служби, транспорт, зв'язок);

•           Відомості про сектор побутових та відпочинкових послуг у Львові;

•           Корисна інформація для громадян у форматі «Як вирішити проблему?» у всіх важливих сферах життя;

•           Найповніший підбір загальної довідкової інформації.

«Довідник львів’янина» – комплексний інформаційний продукт, орієнтований на територіальну громаду міста Львова. Уся інформація у довіднику є актуальною на початок 2014 року.

Довідник буде видаватися за кошти спонсорів, за рахунок чого стає можливим розповсюдити його серед львів’ян безкоштовно.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!