Мін’юст скасував право власності на готель у Брюховичах

1405 0
Раніше право власності на будівлю оформила Жирівська сільрада на підставі довідки Бюро технічної інвентаризації.
Фото: наші гроші

Фото: наші гроші

Міністерство юстиції України скасувало всі рішення про реєстрацію права власності на незаконну будівлю готелю у Брюховичах на вул. Курортній. Про це повідомила керівниця юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич.

«Доступ до ДРП реєстратору анульовано. Наступний крок – довести до логічного завершення нашу з Львівською обласною прокуратурою судову справу», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Біля «Чебуречної» у Брюховичах зводять готель без погодження

Зазначимо, раніше право власності було зареєстроване реєстратором Жирівської сільської ради на підставі висновку Бюро технічної інвентаризації про поділ об’єкта.  

«Поділили житлові будинки площею 596 м кв. В результаті утворився готель площею 2274 м кв та житловий будинок 132 м кв. Надалі майно було передано в іпотеку та відбувся перехід права власності на об‘єкт», – додала вона. . 

Нагадаємо, у червні 2021 році поблизу «Чебуречної» у Брюховичах почали зводити багатоповерхову будівлю без належно оформлених дозвільних документів. У коментарі Тvoemisto.tv  заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач казав, що йдеться про будівництво на вулиці Курортній, 20а у Брюховичах. Це поруч із відомою «Чебуречною», неподалік від озера.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!