Міськрада дозволила двом депутатам реконструювати приміщення в центрі Львова під житло

1605 0
Йдеться про приміщення на вулиці Вузькій, яке вже 20 років використовують як нежитлове.

Виконавчий комітет Львівської міської ради дав дозвіл двом депутатам ЛМР від фракції «ЄС» Олексію Різнику та Юрію Ломазі на реконструкцію нежитлових приміщень під житловий будинок на вул. Вузькій, 3а у Львові. Відповідне рішення виконком затвердив 26 серпня.

Як зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, ці приміщення вже близько 20 років використовували як нежитлові, однак до цього вони були житловими.

Читайте також: Мерія пропонує не зносити незаконну добудову на Котляревського, а дещо змінити її

«Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. гр. Різником О. Р. та Ломагою Ю. Т. нежитлових приміщень під житловий будинок зі службовим приміщенням на вул. Вузькій, 3-А у м. Львові»,  йдеться у повідомленні на сайті ЛМР.

Так, депутатам дали дозвіл О.Різнику квартиру № 2 з приєднанням нежитлових приміщень (під літерами «2-1» - «2-5»). Додамо, що у межах першого поверху залишать службове приміщення, а другий поверх перепланують у житло. Крім того, у цьому будинку також є двір та паркувальні місця.

Зазначимо, вулиця Вузька – вузька вулиця у Личаківському районі Львова, що відходить на південь від початку вулиці Личаківської (між будинками № 6 і 8) та завершується глухим кутом.

Софія Шавранська

Фото Івана Станіславського

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!