Міськрада виділила землю під паркінг та офіси біля Стрийського ринку

2264 0
Паркінг має вміщати приблизно 180 автівок.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Депутати ЛМР надали на 10 років в оренду для ПП «Мега-Тех» дві земельні ділянки на вулиці Волоській для будівництва офісного центру зі підземним паркінгом. За відповідну ухвалу проголосували під час пленарного засідання ЛМР сьогодні, 20 червня.

Читайте також: Відтепер зареєструвати земельну ділянку в Україні можна онлайн

Йдеться про дві земельні ділянки на вулиці Волоській, 1 та 1а площею 0,42 га та 0,21 га. У тримісячний термін міська рада та ПП «Мега-Тех» мають укласти договір оренди. Додамо, що нині на цьому місці розташована наземна парковка.

Згідно з даними системи Youcontrol, засновником компанії ПП «Мега-Тех» є Дмитро Вітик, а керівником – Мар’ян Кардаш.

Нагадаємо, торік у грудні депутати ЛМР затвердили детальний план території в районі вулиці Волоської, який і передбачав будівництво тут офісів та паркінгу. Паркінг має вміщати приблизно 180 автівок. Поряд із збудують 6-поверхову торгово-офісну будівлю, де буде дворівневий підземний паркінг на приблизно 88 місць.

Читайте також: У Львові погодили проектування першого підземного паркінгу на площі Петрушевича

Раніше відбулись громадські слухання щодо будівництва цих паркінгів. Тоді мешканці прилеглих будинків виступили проти і вимагали дослідити геологію ділянки. Натомість їм відповіли, що провести геологічні дослідження можна лише після того, як забудовник отримає дозвіл на будівництво.

Вікторія Ейсмунт

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!