Через ремонт мосту на дорозі Рава-Руська – Гайок закрили проїзд для вантажівок

1311 0
Головне за минулу добу у Львівській області.
фото: galka.if.ua

фото: galka.if.ua

Повітряна тривога. Загроз ракетних ударів не виникало. На Львівщині все спокійно. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Прихисток переселенців. Із областей, де тривають активні бойові дії, евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 69 людей. До Перемишля з нашої області вирушили 1 591 ВПО.

Викуп нерухомого майна для будівництва Північної об’їзної дороги Львова завершили. Напередодні, 14 квітня, викупили останні дві земельні ділянки, щодо яких можна було здійснити правочини. Залишилися ще дві. Їхнє відчуження для суспільних потреб відбудеться у судовому порядку. Об’їзна дорога пролягатиме вздовж сіл Бірки, Завадів, Зашків, Гряда і до Малих Підлісок. Ця автомобільна дорога дозволить розвантажити Південний обхід Львова.

Читайте також: Чому на Львівщині обвалився міст через Західний Буг, про який мешканці повідомляли напередодні

Ремонт доріг та мостів. У Червоноградському районі почали ремонт моста на автомобільній дорозі Рава-Руська – Гайок. Йдеться про міст у селі Реклинець. Упродовж 2020-2021 років дорожнє покриття автомобільної дороги Рава-Руська – Гайок, яка має важливе логістичне значення, відремонтували по всій протяжності. Цьогоріч планують капітально відремонтувати мостовий перехід. На ньому також влаштують бар'єрне огородження та встановлять дорожні знаки. Через ремонт зараз цей міст закритий для вантажних автомобілів.

На Яворівщині триває ремонт автомобільної дороги Черчик – Оселя – Дернаки. Цьогоріч дорожники запланували влаштувати понад 3 км нового асфальтобетонного покриття. Минулого року підрядна організація відремонтувала 1,5 км цього автошляху. Ремонт відбувається за співфінансування з місцевого бюджету Яворівської територіальної громади.

Безпека на Великдень. Для забезпечення правопорядку під час Великодніх свят у Львівській області залучать понад 20 тисяч правоохоронців. Поліцейські різних підрозділів, нацгвардійці, рятувальники та представники ДФТГ будуть нести службу у святкові дні, зокрема біля церков. Ви також можете їм допомогти: не ходіть по вулиці під час комендантської години; не ігноруйте сигналів про повітряну тривогу; бачите щось підозріле – телефонуйте на лінію 102.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!