«Важливі люди та їхній стан». «Твоє місто» проведе дискусію «Міста для перемоги»

1482 0
«Твоє місто» організовує публічну дискусію, на якій обговорюватимуть питання, важливі для досягнення перемоги і майбутнього наших міст: економічний розвиток, психологічну стійкість та людський ресурс.

На третьому році повномаштабної російсько-української війни надзвичайно важливі люди, їхнє ментальне здоров'я та можливість розвивати економіку заради підтримки Збройних сил України. Відбудова України потребує не лише фінансів, але й чіткого бачення того, якими мають бути наші міста після перемоги. Тож з нагоди відзначення десятиріччя медіахаб «Твоє місто» 18 травня о 18.10 організовує публічну дискусію «Місто для перемоги». 

Викладач Києво-Могилянської бізнес-школи і Львівської бізнес-школи УКУ Валерій Пекар каже, що ми мусимо показати сценарій майбутнього союзникам, спільно розробити стратегію перемоги, виділити необхідні ресурси і рухатися разом до спільної перемоги. 

У бізнесу та виробників є великий запит щодо того, як зберегти свої підприємства за відсутності робочих рук. На це питання шукатимемо відповіді із засновником Києво-Могилянської бізнес-школи, економістом Павлом Шереметою.

Згідно з опитуваннями соціологічної агенції «Рейтинг», проведеного у березні цього року, 70% українців мають серед близьких тих, хто воював чи воює на фронті, починаючи з 24 лютого 2022 року. Порівняно з попередніми опитуваннями зростає кількість тих, чиї близькі сьогодні воюють на фронті. Це означає, що змінюється структура та мислення українського суспільства. 41% опитаних припускають, що можуть стати ветеранами у майбутньому. Водночас серед ризикових явищ, з якими можуть зіткнутися ветерани російсько-української війни після повернення зі служби, на перших місцях – психоемоційна нестабільність, проблеми з фізичним здоров'ям. Про те, як налагоджувати взаємодію між тими, хто на фронті та тими, що у тилу, розповість психіатр, керівник програми Психологія Українського католицького університету Роман Кечур.

«Ключове твоє завдання – відпрацювати, вижити, повернутися на відпочинок і відпочивати так, як тобі подобається», – розповідав в інтерв’ю «Твоєму місту» ветеран, колишній командир медичної роти в 46-й окремій аеромобільній бригаді ДШВ ЗС України Андрій Жолоб. А як відпрацьовувати та розслабитись тут, у тилу, на яку підтримку сподіватись від роботодавця, суспільства та чому це справжній виклик – запитаємо у старшої віцепрезидентки HR у SoftServe, експертки DYB Ukraine з розвитку людського капіталу та управління змінами Ренати Дельпорте

Коли: 18 травня о 18.10 

Де дивитися: у Facebook та YouTube-каналі медіахабу

Медіахаб «Твоє місто» – локальне медіа Львова та Києва, яке включає міський портал, дискусійну платформу та продакшн-студію, засноване у 2014 році після Революції гідності. На сьогодні загальна кількість аудиторії на наших ресурсах становить близько 500 тисяч читачів. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!