Біля Львова планують збудувати складські приміщення

2368 0
У Підбірцях збудують виробничо-складське та адміністративне приміщення, а в Малехові – складську та адміністративну споруду.
Приміщення у Підбірцях/візуалізація виконкому ЛМР

Приміщення у Підбірцях/візуалізація виконкому ЛМР

У двох населених пунктах поблизу Львова збудують складські приміщення. Йдеться про село Підбірці Личаківського району та село Малехів Шевченківського району. Відповідні містобудівні умови та обмеження у п’ятницю, 30 червня, затвердив виконавчий комітет Львівської міської ради. 

У Підбірцях збудують виробничо-складське та адміністративне приміщення. Його зведуть на ділянці площею 0,5556 га. Функціональне призначення земельної ділянки – територія комерційно-виробничого призначення.

Візуалізація приміщення у Підбірцях

Гранично допустима висотність забудови сягає 10,65 м, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 45 %.

«Фактично – це створення робочих місць і це дуже важливо для міста. Ми вдячні сьогодні тим, хто інвестує в розвиток нашої економіки», – наголосив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко під час засідання.

У Малехові на вул. Жовківській, 27 збудують складську та адміністративну споруду. Її зведуть на ділянці  0,5900 га. Функціональне призначення земельної ділянки – територія промислових об’єктів.

Візуалізація споруди у Малехові

Читайте також: У Львові збудують стрілецький тир. Яким він буде

Візуалізація споруди у Малехові

Це споруда швидкого монтажу по металевих конструкціях з облицювальними матеріалами. Гранично допустима висотність забудови сягає 12  м, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40 %.

Нагадаємо, що у Залізничному районі Львова погодили будівництво адміністративно-складського корпуса.  Йдеться про нове будівництво на вул. Рудненська, 14/1 загальною площею 0,1 га. Склади збудують на земельній ділянці категорією – землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та інших призначень. 
 
Наталія Вареник

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!