У Львові збудують стрілецький тир. Яким він буде

1859 0
Нежитлове приміщення реконструюють під стрілецький тир закритого типу.
Фото: візуалізація виконкому ЛМР

Фото: візуалізація виконкому ЛМР

У Львові на вулиці Лисенка обшатують муніципальний стрілецький тир. Відповідні містобудівні умови та обмеження у п’ятницю, 30 червня, затвердив виконавчий комітет Львівської міської ради. 

Біля Музею визвольної боротьби реконструюють нежитлове приміщення під стрілецький тир закритого типу. Його зведуть на ділянці площею 0,1318 га, призначеній для для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Це зона Р-1 (об’єкти природно-заповідного фонду). Згідно із ухвалою, висота будівлі не має перевищувати 12,8 м, а площа забудови може становити 64%. 

Візуалізація зовнішнього вигляду

Стрілецький тир матиме два поверхи: на першому рівні – 18-метрова дистанція для лука, а на другому рівні – основна дистанція для стрільби до 50 метрів. В теплу пору року на третьому рівні також можна буде проводити заняття зі стрільби з лука. Також в споруді передбачені всі необхідні технічні та адміністративні приміщення.

За навісним фасадом проєктанти пропонують сховати зовнішні комунікації, сходову клітку та металевий каркас для евакуації.

Кульова стрільба відповідатиме всім нормам. Будуть дистанції на 10, 15, 25 і 50 метрів та сучасна система підвезення і заміни мішеней. Цей об’єкт буде інклюзивним, доступним для всіх, хто хоче займатись стрільбою.

Читайте також: 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv обговорило з міським головою Львова Андрієм Садовим чи став Львів містом-мільйонником; коли нарешті повноцінно запровадять електронний квиток; як покращити якість повітря в місті; чому важливі та як діятимуть наглядові ради при комунальних підприємствах та як покращити проїзд для велосипедистів і осіб з інвалідністю у візках. Деталі розмови читайте за посиланням.

Наталія Вареник

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!