Місто весни. Океан Ельзи і Один в каное презентували пісню про Львів

22191 0
Головна сцена кліпу відбувається на площі Ринок, але кадри швидко змінюються на дворики Львова, його бруківку із трамваями.
Фотоскрін із відео

Фотоскрін із відео

Океан Ельзи та Один в каное сьогодні, 8 вересня, презентували прем'єру пісні про Львів під назвою «Місто весни».

Головна сцена кліпу відбувається на площі Ринок, але кадри швидко змінюються на дворики Львова, його бруківку із трамваями. Тут згадується про річку Полтву, якої немає, про прогулянки містом, яке надихає.

Усередині кліпу починається характерна для Львова злива, коли виконавці дістають свої парасолі.

Прем'єру радо зустріли шанувальники зі всієї України, з Білорусі і навіть Росії.

Ця пісня стала першою композицією Святослава Вакарчука, яку він написав про Львів. 

«Зараз у моєму житті той час, коли через різні обставини я по-іншому усвідомив значення рідного Львова для мене. Коли ставлення до міста через роки викристалізувалось у тиху, але вічну любов. Коли ти просто розумієш, що це найкраще місце на Землі для тебе було, є і буде», –  прокоментував вихід нової пісні Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук до 360-річчя Львівського національного університету імені Івана Франка 18 вересня виступить у Львові з безкоштовним концертом на площі перед Франковим університетом.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!