Місто викупить стадіон «Торпедо» у банку «Львів»

3725 0
За відповідне рішення проголосували майже всі присутні депутати.
Фото: Андрій Костюк

Фото: Андрій Костюк

Депутати міської ради підтримали ухвалу про викуп стадіону «Торпедо», що на вулиці Золотій, та будівель на його території у банку «Львів» для суспільних потреб під час пленарного засідання сьогодні, 11 березня.

Згідно з ухвалою, управління молоді та спорту ЛМР впродовж п'яти днів має повідомити банк про викуп, а впродовж трьох місяців — укласти договір купівлі-продажу.

Оголошена в ухвалі вартість стадіону — 7,5 млн грн — викликала бурхливу суперечку в сесійній залі, зокрема частина депутатів вважала її занадто високою. Під час перерви депутати дійшли згоди та погодилися викупити стадіон не за 7 млн грн, а за ціною експертної оцінки, яку проведе банк.

Як раніше повідомляло Tvoemisto.tv, попередній власник стадіону заплатив ним кредит у банку «Львів». Додамо, що з 1980-х років поле стадіону «Торпедо» використовували як ринок радіо- та електротоварів. У 2008-му році для торгівлі виділили іншу ділянку на вулиці Кукурудзяній. Нині стадіон планують відновити і повернути об’єкту його цільове призначення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!