Між Сокільниками та Львовом сталася масштабна пожежа: горіла суха трава. Відео, фото. Доповнено

27744 0
Вогонь швидко поширювався через сильний вітер.
фото: скриншот з відео ГО «Зручне місто»

фото: скриншот з відео ГО «Зручне місто»

Між Сокільниками та Львовом біля ТРЦ King Cross Leopolis сталася масштабна пожежа сухої рослинності. Відповідне відео опублікували на сторінці ГО «Зручне місто» у Facebook.

У прес-службі ДСНС Львівщини Tvoemisto.tv повідомили, що на місці працювали 28 рятувальників та шість одиниць спецтехніки. Пожежу локалізовано о 20:03, ліквідовано о 20:31. Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 6000 кв. м.

Нагадаємо, що раніше також повідомили про пожежу на горі Баба Род, яка ймовірно сталася через спалювання сухостою. Її вдалося локалізувати.

Додамо, що спалювання сухої рослинності в Україні заборонено, оскільки це шкідливо для здоров'я та небезпечно. Рятувальники наголошують, що такі пожежі можуть травмувати людей і навіть забрати життя.

Фото зі сторінки Ігоря Зінкевича у Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!