Між Україною та Росією завершився перший раунд переговорів. Результати

7153 0
Зараз сторони для консультацій повертаються до своїх столиць.
фото пресслужби офісу президента

фото пресслужби офісу президента

Між Україною та Росією завершився перший раунд переговорів. Зараз сторони повертаються до своїх столиць для консультацій. Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк на брифінгу.

«Українська та російська делегації провели перший раунд переговорів, основною метою яких було сьогодні припинення вогню на території України та бойових дій. Сторони визначили низку пріоритетних тем, щодо яких намітилися певні рішення», – каже він.

Читайте також: Як приєднатися до інтернаціонального легіону. Алгоритм для іноземця

За його словами, зараз сторони повертаються до своїх столиць, аби провести консультації «для того, щоб ці рішення отримали якісь можливості імплементації в логістичні рішення». Найближчим часом може відбутися другий раунд переговорів, на яких, як пояснює він, ці теми матимуть конкретну практику розвитку.

Нагадаємо, що сьогодні, 28 лютого, вранці українська делегація прибула в район українсько-білоруського кордону для участі в переговорах з представниками Російської Федерації. До складу делегації увійшли: голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький. Ключове питання перемовин – негайне припинення вогню та відведення військ із території України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!