Мобілізацію в Україні можуть продовжити і після 24 травня

1925 0
Термін мобілізації має вийти 24 травня, але продовження залежатиме від ситуації у той період.
Українські військові/Фото: з відкритих джерел

Українські військові/Фото: з відкритих джерел

Мобілізація в Україні триває з 24 лютого протягом трьох місяців, однак після закінчення цього терміну 24 травня її можуть продовжити. Про це на брифінгу повідомив начальник управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач. 

За його словами, показники укомплектування Збройних Сил та інших сил оборони виконали на 100% тому, що в кінці лютого і на початку березня мобілізація відбувалася з дуже швидкими темпами.

Читайте також: Провокації у Придністров'ї можуть перерости в гарячу точку на західних кордонах України, - Братчук

«Вже понад два місяці в Україні проводять загальну мобілізацію. Всі показники виконали на 100% і більше. Мобілізація продовжується зі значно меншими темпами тому, що в кінці лютого – на початку березня здебільшого укомплектували бойову компоненту як ЗСУ,  так і інших складових сил оборони»,  каже він.

Мобілізацію оголошували на три місяці з 24 лютого. Скоро термін має вийти, але це не означає, що вона може закінчитися. Усе залежить від ситуації, і якщо треба буде поповнювати ряди військових частин, то керівництво держави прийме рішення щодо продовження термінів мобілізації.

Нагадаємо, що Tvomisto.tv зібрало інформацію про те, як проходить мобілізація і кого призиватимуть перш за все.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!