Синоптики прогнозують суттєве потепління уже від сьогодні

1351 0
Наприкінці тижня повітря прогріється до 8 градусів тепла.
Фото: Фейсбук сторінка Музею  народної архітектури і побуту

Фото: Фейсбук сторінка Музею народної архітектури і побуту

Морози відступають. Сьогодні, 20 січня, у Львові та області синоптики прогнозують суттєве потепління. Вночі температура все ще буде морозною, втім вдень повітря прогріється до 3 градусів вище нуля.

Читайте також: У Львові із обмороженнями госпіталізували 16 людей

Потепління зумовлене  проходженням теплих атмосферних фронтів із заходу, інформують синоптики Львівського гідрометцентру у Фейсбуці.

Тож, на Львівщині 20 січня температура повітря вдень підніметься до 3° тепла. Вдень ймовірні опади. А на дорогах –ожеледиця.

У Львові сьогодні буде хмарно з проясненнями. Часом сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вдень коливатиметься від 0 до 2° тепла.

У четвер, 21 січня, температура повітря вночі опуститься до 2° морозу, а вдень становитиме 1-6° тепла. Синоптики кажуть, що буде хмарно з проясненнями. Можливі пориви вітру 9-14 м/c, місцями 15-18 м/c.

Читайте також: Правила поведінки у морозну погоду: як уникнути переохолодження та обмороження

Вночі 22 січня синоптики прогнозують від 2° морозу до 2° тепла, а вдень повітря прогріється аж до 8° тепла.

23 – 24 січня температура повітря впродовж доби коливатиметься від 0 до 5° тепла. Синоптики прогнозують дощ, місцями з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!