москву атакували безпілотниками. Пошкоджено будівлю поруч з міноборони рф

1002 0
Ще один дрон влучив в бізнес-центр.
Фото з Telegram «ВЧК-ОГПУ»

Фото з Telegram «ВЧК-ОГПУ»

Столицю рф атакували безпілотники. Пошкоджено будівлю поруч з міністерством оборони рф, ще один дрон влучив у московський бізнес-центр. Про це повідомила «Українська правда» з посиланням на російські ЗМІ.

«У будівлі, де знаходиться «Леруа Мерлен», вибило скло на верхніх поверхах. Попередньо саме туди «влетів» БПЛА», - написав російський телеграм канал.

Читайте також: Росіяни заявили, що під час удару по Львову знищили польських та німецьких найманців

Також TГ-канал «Mash» повідомив, що у будівлі на Комсомольському проспекті, яка знаходиться недалеко від міністерства оборони рф, вибито скло, а біля будівлі виявлено осколки безпілотника.

Нагадаємо, що від ракетної атаки росії на Одесу, за попередньою інформацією, постраждали 25 пам’яток архітектури. Серед них будівлі 19-20 століття.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!