Росіяни заявили, що під час удару по Львову знищили польських та німецьких найманців

2450 0
Внаслідок ракетного удару загинули 10 мешканців житлового будинку.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Міноборони росії заявило, що під час атаки на Львів 6 липня знищили багато німецьких та польських найманців. За версією рф, вони перебували у Академії Сухопутних військ ЗСУ. 

«За підтвердженими даними, 6 липня, внаслідок групового удару високоточною зброєю великої дальності морського базування, по території академії сухопутних військ ЗСУ у місті Львів знищено велику кількість польських і німецьких найманців, які там розміщувалися. Загалом за час спеціальної військової операції знищено близько 4990 іноземних бойовиків. Ще 4910 найманців втекли з районів бойових дій, залишивши територію України. Збройними Силами російської федерації буде продовжено цілеспрямоване знищення іноземних найманців на території України», – пишуть окупанти.

Читайте також: Небайдужі львів'яни пропонують допомогу постраждалим від ракетного удару. Куди звертатися 

Нагадаємо, у ніч на 6 липня у Львові почалася повітряна тривога. Згодом у місті пролунала серія гучних вибухівТут ми зібрали усю інформацію щодо наслідків вибухів у Львові. Внаслідок атаки постраждали 48 людей, ще 10 загинули.

Tvoemisto.tv побувало на місці події та поспілкувалося із постраждалими мешканцями. Детальніше про це читайте за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!