МОЗ не вимагатиме продовжувати жорсткий карантин після 25 січня

1280 0
Утім завжди є певні змінні, яких неможливо врахувати в прогнозах.
Фото: Freepik.com

Фото: Freepik.com

Міністерство охорони здоров'я не вимагатиме продовжувати жорсткий карантин після 25 січня. Про це заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна».

«Ми плануємо вийти з карантину з 25 січня і не впроваджувати жорсткого карантину в подальшому, а перейти на адаптивний, який застосовуватиметься там, де фіксуються локальні спалахи захворюваності», – каже він.

Читайте також: «Львів'яни не готові відповідати за свої вчинки». Епідеміологиня – про локдаун у Львові

Утім, за його словами, завжди є певні змінні, яких неможливо врахувати в прогнозах.

Нагадаємо, що міністр охорони здоров’я Максим Степанов днями заявив, що є підстави для продовження локдауну в Україні після 24 січня. Урядовець сказав, що виступає за продовження локдауну в Україні з кількох причин. Передусім через новорічні свята, які супроводжувалися масовими святкуваннями і поїздками до родичів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!