Можливі пуски ракет. Чому в Україні знову оголосили повітряну тривогу. Оновлено

937 0
Окупанти випустили ракети в район Старокостянтинова Хмельницької області.

У четвер, 14 грудня, близько 14:00 по всій Україні оголосили повітряну тривогу. У Збройних силах України повідомляють про зліт МІГ-31К, який є носієм ракет «Кинджал».

«Вся Україна – ракетна небезпека! Зафіксовано зліт МиГ-31К ПКС рф з аеродрому Саваслейка», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Повітряні тривоги можуть маркувати за рівнем небезпеки, – Ігнат

Станом на 14:17 у Повітряних силах зазначили, що можливі пуски ракет з району Липецької області росії. О 14:20 у ПС повідомили, що відбулись пуски ракет в район Старокостянтинова Хмельницької області.

О 14:52 Повітряні сили повідомили про повторний пуск ракет у напрямку Сумщини.

Станом на 14:57 в Україні оголосили відбій тривоги.

Нагадаємо, увечері 13 грудня та вночі 14 грудня росіяни запустили по Україні 42 ударних безпілотники типу «Шахед». З них вдалося збити − 41.

Додамо, що останні тривоги, які були через зліт МіГ-31К, стали тривалішими. Раніше вони злітали близько на 20 хвилин, а зараз цей час збільшився майже удвічі. Причиною є те, що ворог відпрацьовує дозаправку у повітрі. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!