«Ми показали, що здатні перемогти, але нам треба більше зброї», – Кулеба

805 0
«Чим більше зброї ми отримаємо, тим швидше ми переможемо, і тим швидше закінчиться ця війна».
Фото: Дмитро Кулеба

Фото: Дмитро Кулеба

Успіх контрнаступу свідчить, що Україна може перемогти росію, але потрібно більше зброї. Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на пресконференції з німецькою колегою Анналеною Бербок, цитує Reuters.

За його словами, деякі союзники спочатку не наважувалися відправляти зброю, посилаючись на ризик викликати невдоволення президента росії. 

Читайте також: Росіяни визнали втечу з Харківської області

«Ми продемонстрували, що здатні перемогти російську армію. Ми робимо це за допомогою цієї зброї. Чим більше зброї ми отримаємо, тим швидше ми переможемо, і тим швидше закінчиться ця війна», – сказав міністр. 

Зазначимо, що Анналена Бербок пообіцяла подальшу військову допомогу і не виключила постачання бойових танків західного зразка.

Нагадаємо, Збройні Сили України за останні п'ять днів із 6 вересня звільнили понад 3000 квадратних кілометрів території. Вони прорвали російські позиції на глибину до 70 кілометрів у деяких місцях, та за декілька днів звільнили більше території, аніж російські окупанти захопили із квітня. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!