Михайло Гичка знову очолив Львівську обласну лікарню

4005 0
Депутати Львівської облради затвердили на посаді генерального директора Львівської обласної клінічної лікарні Михайла Гичку.
фото: Леополіс

фото: Леополіс

Сьогодні, 15 травня, депутати Львівської облради затвердили на посаді генерального директора Львівської обласної клінічної лікарні Михайла Гичку, повідомляє Zaxid.net.

Під час обговорення директорка департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірина Микичак зазначила, що Михайло Гичка працює керівником Львівської обласної клінічної лікарні уже сім років, і за цей період було відкрито низку підпорядкованих клінічних центрів, проведено реставраційно-відновлювальні роботи у лікарні, налагоджена співпраця із міжнародними організаціями.

Читайте також: «Головний біль Галичини». У Львові обрали директора обласної клінічної лікарні

Голова фракції ВО «Свобода» Олег Панькевич нагадав про політичне минуле Михайла Гички, зокрема членство в «Українському союзі промисловців і підприємців» Анатолія Кінаха у часи президентства Віктора Януковича та пізніший перехід у «Блок Петра Порошенка». Натомість голова Львівської ОДА Олег Синютка попросив депутатів не зважати на політичні чи партійні чинники у цьому питанні і підтримати Михайла Гичку, орієнтуючись на його професійність і фаховість.

Розгляд питання супроводжував пікет під стінами облради. Пікетувальники хотіли висловитися з приводу призначення Михайла Гички, однак депутати не підтримали пропозицію надати їм слово.

Після затвердження облрадою кандидатури Михайла Гички на посаді гендиректора ЛОКЛ з ним підпишуть п’ятирічний контракт. Контракт почне діяти вже від завтра, 16 травня.

Довідка. Михайло Гичка народився 28 серпня 1959 року в селі Губичі Старосамбірського району Львівської області. Закінчив Львівський державний медичний інститут у 1983 році. Працював головним лікарем Львівського обласного клінічного діагностичного центру з 2002 по 2010. У 2010 році очолив Львівську обласну клінічну лікарню. Заслужений лікар України, кавалер ордену «За заслуги ІІІ ступеня», депутат Львівської обласної ради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!