Митрополит Епіфаній благословив посилену молитву на річницю вторгнення рф в Україну

1067 0
Як християни ми маємо цей день зустріти молитвою і постом.

Предстоятель Православної Церкви України Епіфаній благословив посилену молитву в річницю російського вторгнення, повідомляє пресслужба ПЦУ.

Як зазначив Митрополит Епіфаній, наближається річниця повномасштабного російського вторгнення в Україну, річниця великої війни за волю нашої Батьківщини. За його словами, як християни ми маємо цей день зустріти молитвою і постом.

«Тож благословляю, на додаток до наших звичайних молитов, 24 лютого в наших монастирях і соборних храмах, та всюди, де і для кого буде така можливість, протягом дня звершувати читання Псалтиря з молитвою про наших воїнів, про перемогу правди і справедливий мир для України», – нагололосив Митрополит.

Він закликав провести цей день у пості та молитві за наших захисників, за живих і загиблих, за воїнів та за мирних мешканців, які постраждали і продовжують страждати від нашестя російської імперії зла.

«І нехай з Божою допомогою час війни скоротиться, а день перемоги і миру – наблизиться. Амінь!», – наголосив Блаженнійший Митрополит Епіфаній

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!