Київ

На блокпосту під Києвом водій на смерть збив військового

608 0
Правоохоронці оголосили водію підозру та вручили клопотання про запобіжний захід.

У ніч проти 22 жовтня на блокпосту під Києвом сталася смертельна ДТП. Автомобіль "Хонда" скоїв наїзд на військового. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.  Про це інформує поліція Києва.

Аварія сталася близько 00:30 на блокпосту при в'їзді до столиці. За попередніми даними, водій автомобіля «Хонда» в умовах туману їхав по автодорозі М-01 в напрямку Броварського проспекту. Він різко загальмував, коли перед собою побачив вантажівку. Далі водій не впорався з керуванням і машина з'їхала на крайню праву смугу дороги, де на блокпосту ніс службу військовий. Унаслідок наїзду військовослужбовець, 1976 року народження, помер на місці події.

За фактом аварії слідчі столичного главку поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У разі доведення вини водію загрожує від трьох до восьми років ув'язнення.

Керманича "Хонди" затримала поліція. Прилад «Драгер» показав, що на момент вчинення ДТП водій, 1978 року народження, був тверезим. Триває досудове розслідування.

Згодом правоохоронці повідомили, що оголосили водію підозру за ч. 2 ст. 286 ККУ та вручили йому клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у ніч на 25 липня поблизу станції метро «Святошин» водій збив на смерть на блокпосту військовослужбовця Національної гвардії та травмував ще двох військових.

26 травня у Києві близько опівночі голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир скоїв наїзд на військовослужбовця Національної гвардії України, який ніс службу на КПП при в'їзді до Києва, він загинув.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!