Київ

На будівництві в Києві впав баштовий кран і пошкодив водопровідну трубу. Рух на вулиці Ахматової перекрито

987 0
Також затоплено проїжджу частину вулиці Ревуцького
Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція

У столиці перекрили рух транспорту в Дарницькому районі на вул. Анни Ахматової (поруч з універсамом "Позняки"). Там сталася аварія на будівництві. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.
 
«На вулиці Ревуцького, через падіння крану на будівництві, прорвало трубопровід. Внаслідок чого перекрито рух транспорту від вулиці Анни Ахматової в напрямку проспекту Миколи Бажана»,— йдеться у повідомленні.
 

Громадян просять врахувати це під час планування маршруту своїх поїздок.

«Внаслідок падіння баштового крану було пошкоджено трубу холодного водопостачання, що згодом призвело до затоплення проїжджої частини на ділянці вулиці Ревуцького. Дані щодо потерпілих не надходили»,— поінформували у КМВА.

В адміністрації зауважили, що на місці працюють аварійні служби. Інформація щодо підтоплень житлових будинків та об'єктів інфраструктури уточнюється.

«Станом на 14:00 усі споживачі з водопостачанням. Тиск у водопроводі в нормі. Демонтажем будівельного крана займаються міські служби»,повідомили у КМДА.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!