На будівництво школи-довгобуду на Львівщині планують витратити 217 млн грн

3340 0
Більшість коштів на проєкт виділив Європейський інвестиційний банк.
Фото: Андрій Годик

Фото: Андрій Годик

Зимноводівська сільська рада опублікувала коригування тендеру на будівництво школи у Суховолі. Його початкова вартість становить 217 млн 450 тис. Про це стало відомо з майданчику для проведення державних закупівель Prozorro. 

Аукціон на обрання підпрядника проведуть 19 січня, а мінімальний крок для участі у тендері – 0,5% (1 млн 87 тис. гривень). 

Що ж до фінансування, то у тендері вказано, що фінансуватимуть проєкт з місцевого (55 млн 256 тис. гривень) та державного (162 млн 193 тис. гривень) бюджетів. Проте, як зазначало раніше Tvoemisto.tv, у рамках конкурсного відбору проєктів по Надзвичайній кредитній програмі для відновлення України Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) погодив виділення 646,2 для реалізації 8 проєктів. Серед них і будівництво школи у Суховолі – 164,3 млн гривень. 

Візуалізація проєкту від Львівської ОВА

Нагадаємо, що проєкт не є новим, його будівництво триває з 2016 року, а вже до 2019 року більшу частину основної будівлі, провели часткове накриття та встановили вікна. До січня 2022 року кошторисна вартість проєкту становила майже 145 млн гривень, наразі ж вона зросла до 217 млн. 

Читайтет також: На Львівщині проведуть реконструкцію шкіл та дитячих садочків

Також нагадаємо, що в межах цієї ж Надзвичайної кредитної програми відновлять ще одну школу на Львівщині – школу №41 у Брюховичах. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!