На час облаштування квазі-кільця на Липинського автостанцію «Північна» перенесуть. Схеми

14177 0
Кільце перекриють на вихідні, 31 липня та 1 серпня. Через це низка автобусів частково змінять маршрут.
Фото: Богдан С.

Фото: Богдан С.

На час перекриття кільця на вул. Богдана Хмельницького – вул. Липинського – вул. Кукурудзяна АС «Північна» перенесуть на вул. Б. Хмельницького перед кільцем, і приміські маршрути вирушатимуть звідси. Про це повідомив начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Кільце перекриють на вихідні, 31 липня та 1 серпня. Роботи із облаштування кільця виконуватиме ТзОВ «Онур» на замовлення «Львівавтодору».

На час ремонтних робіт відбудуться зміни у русі 7 маршрутів громадського транспорту:

Автобусний маршрут №9, сполученням Автовокзал (вул. Вернадського) – с. Муроване, в частині зміни руху курсуватиме такими вулицями: вул. Богдана Хмельницького – вул. Грінченка – вул. Гетьмана Мазепи – вул. І. Миколайчука – вул. Липинського.

Автобусний маршрут №1а, сполученням пл. Галицька – Дубляни, в частині зміни руху курсуватиме такими вулицями: вул. Богдана Хмельницького - вул. Грінченка – вул. Гетьмана Мазепи – вул. І. Миколайчука – вул. Липинського.

Автобусний маршрут №53, сполученням пр. Червоної Калини – «Галицьке Перехрестя», в частині зміни руху курсуватиме такими вулицями: вул. Богдана Хмельницького - вул. Грінченка – вул. Гетьмана Мазепи – вул. І. Миколайчука – вул. Липинського.

Автобусний маршрут №34, сполученням Білогорща – вул. Чигиринська у напрямку руху до вул. Чигиринська, в частині зміни руху курсуватиме такими вулицями: вул. Липинського – вул. І. Миколайчука – вул. Чигиринська – надалі по маршруту.

Автобусний маршрут №39, сполученням Авторинок – вул. Грінченка, в частині зміни руху курсуватиме такими вулицями: вул. Липинського – вул. І. Миколайчука – вул. Чигиринська – вул. Грінченка.

Автобусний маршрут №19, сполученням вул. Щурата – «Санта Барбара», в частині зміни руху курсуватиме такими вулицями: вул. І. Миколайчука – вул. Промислова – вул. Богдана Хмельницького – вул. Механічна – вул. Новознесенська – вул. Ковельська – вул. Пластова.

Автобусний маршрут №20, сполученням вул. Суботівська – вул. Польова, в частині зміни руху курсуватиме такими вулицями: вул. Богдана Хмельницького – вул. Механічна – вул. Новознесенська – вул. Ковельська – вул. Польова.

Нагадаємо, квазікільце, яке планують облаштувати на вулицях Богдана Хмельницького, Липинського та Кукурудзяній, буде тимчасовим і слугуватиме до тих пір, поки не збудують нову вулицю, яка сполучатиме Липинського з Богданівською. За словами керівника «Інституту просторового розвитку» Олега Шміда, тут облаштують уже звичне для Львова квазікільце. Зокрема, він пояснив, що заїзду на вулицю Кукурудзяну з боку кільця не буде, тож автомобілі змушені будуть їхати по Богдана Хмельницького на «апендикс» Кукурудзяної і продовжити далі шлях по Пластовій з виїздом на Богданівську. Щодо вулиці Богдана Хмельницького, то тут буде прямий рух для всіх видів авто. Тут буде три смуги руху, одна з них буде працювати на прямий трафік з цієї вулиці до кільця. Детальніше про це квазікільце читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!